In deze aflevering spreek ik met beurscoach Angélique Monballieu. Als je met je bedrijf op een beurs of netwerkevent staat, dan helpt Angélique je om er alles uit te halen. Haar leven draait al jarenlang om beurzen, en sociale media speelt voor haar een grote rol.

Maar toen was daar plots corona. Hoe gaat Angélique om met het stilvallen van haar sector en hoe zorgt ze er voor dat ze online zichtbaar blijft?

We hebben het over personal branding, de kleur oranje en het cijfer 7. Angélique geeft een paar heel concrete tips voor meer zichtbaarheid op een beurs, die trouwens sterk lijken tips voor je sociale media.

angelique monballieu, beurscoach, beurssucces, sociale media beurs

Soms zie ik op een beurs een stand van een bedrijf, waar niet eens de bedrijfsnaam op staat. Mijn klanten hoeven niet altijd alles te veranderen, het zit ‘em vaak in de details.

Angélique Monballieu

Luister hier naar de podcast

Haar sociale media inspiratie haalt ze bij…

Ondernemers zoals Riet Van Rompaey, Linde Myncke en Greet Bunnens die vol passie aanwezig zijn op sociale media.

Het boek dat haar inspireerde is…

Enthousiaster leven in 5 dagen van Johan Driessens

én Angélique schreef trouwens ook zelf een boek met daarin 77 tips om met verstand van beurzen je doelen te bereiken

Je kan Angélique volgen via

Ik ben dagelijks actief op sociale media en toon regelmatig mijn gezicht. Ja, ook daar heb ik een groei moeten doormaken.

Angélique Monballieu
Foto door Ans Photography

Bedankt voor het gesprek, Angélique!

Angélique geeft een cadeautje weg!

Stuur even een e-mail naar angelique@beurs-eventcoach.be en dan krijg je haar EVENTSUCCES-stappen toegestuurd.

Wat vond je van deze aflevering?

Laat hieronder een reactie achter of schrijf een review op Apple Podcasts, op die manier vinden nog meer mensen deze podcast terug.

Dankjewel!

Categorieën: Seizoen 1

1 reactie

Marie-Paule · 31 augustus 2020 op 02:33

Podcasts is een super interessant item . Luisteren naar inspirerende, gedreven mensen , ondernemers en ondertussen toch nog bezig zijn met jouw eigen business. Vrouwen en multitasken, twee handen op één buik. Deze podcasts met Angélique vind ik aangenaam maar ook zeer leerzaam. Ik heb Angélique leren kennen door mijn deelname en het traject van BBE ,maar nog meer nadien. Toen pas kreeg ik het besef van haar enorme kennis van sociale media. Terwijl dat anderen jou epateerden met een hoop slide mooi uitgewerkt maar zonder content was het bij haar recht toe, recht aan. Angélique is zoals ze zegt zéér bereikbaar en ook toegankelijk. Ze is gewoonweg TOP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *