In deze aflevering speek ik met Dora Gasia van bpost. We hebben het over humor, sarcasme, racisme en het belang van een eerlijk en beleefd antwoord.

Dora geeft concrete tips voor iedereen die soms twijfelt over hoe te reageren op internet trollen en verzuurde mensen op sociale media. Maar we hebben het ook over wat je kan doen met lovende commentaren van je fans.

Dora gasia, bpost, jouw verhaal digitaal, podcast

Racisme, daar durf ik al eens sarcastisch op te reageren

Dora Gasia

Download de tips!

Even een recap nodig? Geen tijd of geen handen vrij om te noteren? Download hier de tips uit de podcast!

Aan de hand van de reacties die op sociale media binnenkomen, analyseren we waar de volgers mee bezig zijn en maken we content die een antwoord biedt op hun zorgen en vragen.

Dora Gasia

Luister hier naar de podcast

Op Instagram worden mensen soms echt heel creatief en maken ze uitgebreide stories met hun klachten. Maar daar komen ook de leukste posts van fans van bpost.

Dora Gasia

Bedankt voor het gesprek, Dora!

En ppsssst… vergeet de tips niet te downloaden 😉

Sinds de eerste lockdown was het echt een strategie om ook te focussen op positieve reacties. Dat zijn je fans én zo verschijnen die positieve comments bovenaan in de reacties.

Dora Gasia

Wat vond je van deze aflevering?

Laat hieronder een reactie achter of schrijf een review op Apple Podcasts, op die manier vinden nog meer mensen deze podcast terug.

Dankjewel!


0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *