In deze aflevering spreek ik met marketingexperten Clo Willaerts & Chris Demeyere. We starten met de vraag “Hoe vaak moet je posten op sociale media”, maar het gaat al snel over het “kietelen” van het algoritme, trucjes en hacks om meer content te produceren en hoe je op een slimme manier naar je statistieken kan kijken.

Een aflevering boordevol concrete tips en strategische inzichten van 2 toppers in hun vak. En met voor het eerst in deze podcast ook een Give Away!

Chris Demeyere (boven links), Clo Willaerts (onder rechts), Delphine Van Belleghem (onder links)

Give away: win het boek ‘Digital Marketing like a PRO

Met dit boek van Clo Willaerts krijg je een antwoord op al je digitale marketing vragen. Het is een boek waar ik zelf regelmatig nog eens in ga terugkijken om te zien of ik een campagne nog kan optimaliseren of bij een strategie nog wat aanvullingen kan plaatsen.

Hoe kan je dit boek winnen? Volg Clo op Twitter en volg @delphinevanbelleghem.be op Instagram. Laat even een reactie achter op deze Instagram post en vertel ons welke tip of inzicht jij uit deze podcastaflevering hebt gehaald.

Deelnemen kan tot en met woensdag 31 maart 2021. Veel succes!

Luie mensen zijn vaak het meest creatief

Clo Willaerts

Download de tips!

Even een recap nodig? Geen tijd of geen handen vrij om te noteren? Download hier de tips uit de podcast!

Posten op sociale media is als een bootje vouwen om het in de rivier te zetten en dan te zien of het door mensen wordt opgepikt.

Clo Willaerts

Luister hier naar de podcast

Durf te experimenteren op nieuwe kanalen, doe dat desnoods na je uren op een persoonlijk profiel. Je zal er inspiratie uit halen voor je posts op andere kanalen.

Chris Demeyere

Bedankt voor het gesprek, Clo en Chris!

En ppsssst… vergeet de tips niet te downloaden 😉

Focus op 3 kanalen en doe het daar goed. In plaats van op 5 kanalen tegelijkertijd aanwezig te willen zijn.

Clo Willaerts

Wat vond je van deze aflevering?

Laat hieronder een reactie achter of schrijf een review op Apple Podcasts, op die manier vinden nog meer mensen deze podcast terug.

Dankjewel!


1 reactie

Christophe Toye · 13 maart 2021 op 16:03

Zalig inspirerende aflevering, met tips om te testen. Ik geef dinsdag de podcast aan mijn studenten als ‘sterk aanbevolen’. En misschien kan ik hen dan een volgende keer ook het boek tonen 🙂 Groeten, C.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *